Kouluttaudu taksinkuljettajaksi

Kouluttaudu 2017-12-11T12:29:20+00:00

Taksinkuljettajan kurssi

Taksinkuljettan koulutus sisältää peruskurssin, paikallistuntemuskurssin, HTD:n mittari/datalaitekoulutuksen, peruskurssin kokeen sekä paikallistuntemuskokeen.

Taksikuljettajan koulutus ei edellytä aiempia tietoja tai kokemusta taksin kuljettamisesta. Taksinkuljettajan peruskurssilla käsitellään taksinkuljettajan perustutkinnon suorittamista varten tarvittavat tiedot. Suoritetusta kurssista saat todistuksen ja kurssin jälkeen hyväksytystä kokeesta niinikään todistuksen.

Voit lukea tarkemmin kurssien sisällöistä täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää taksinkuljettajan koulutuksesta tai vaikkapa koulutussopimuksesta, niin voit ottaa meihin suoraan yhteyttä tai jättää yhteydenottopyynnön.

Ilmoittaudu kurssille
Jätä yhteydenottopyyntö

Vaatimukset

Taksinkuljettajaksi päästäksesi sinun täytyy täyttää joitakin vaatimuksia. Sinulla täytyy olla voimassa oleva ajokortti, etkä voi olla ajokiellossa, ja sinun täytyy täyttää säädetyt terveysvaatimukset.

Taksinkuljettajalla täytyy olla hyväksytysti suoritettuna taksinkuljettajan koulutus ja koe. Kuljettajalla täytyy olla myös riittävä paikallistuntemus, sekä olla muutenkin henkilökohtaisilta ominaisuuksilta sopiva taksinkuljettajaksi. Voit perehtyä vaatimuksiin tarkemmin täältä.

Kokeet ja todistukset

Kokeet ja todistukset

Koulutuksen päätteeksi kokelaat suorittavat taksinkuljettajan sekä taksinkuljettajan ammattipätevyyskokeen että paikallistuntemuskokeen.

Molemmat kokeet edellyttävät että kokelas on osallistunut kaikkiin peruskoulutuksen luentoihin ja että tulija todistaa henkilöllisyytensä ajokortilla tai henkilöllisyystodistuksella.

Hylätyn paikallistuntemuskokeen voi uusia enintään kolmen vuorokauden kuluttua edellisestä kokeesta. Lue kokeista ja todistuksista tarkemmin täältä.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu taksinkuljettajan kurssille

Etunimet (kuten ajokortissa)
Sukunimi
Henkilötunnus
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelin
Sähköposti
Jos on tarkoitus, että et maksa itse kurssia, vaan sen maksaa joku toinen, täytä maksajan tiedot alle:
Maksajan/Maksavan yrityksen nimi
Jakeluosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön puhelin
Yhteyshenkilön sähköposti
Taksinkuljettaja kurssi:
Kurssin aloituspäivämäärä:
Paikallistuntemuskurssi:
Helsinki aloituspäivämäärä:
Vantaa aloituspäivämäärä:
Espoo aloituspäivämäärä:
Jatkokoulutus:
Kurssin aloituspäivämäärä:
Lisätiedot